Track je bestelling


Onze producten worden direct vanuit de leverancier verzonden. Hou daarom rekening met een gemiddelde levertijd van 10-15 werkdagen naar Nederland en 12-20 werkdagen naar België. Door deze directe vorm van verzending kunnen wij enorm besparen op zowel transport- als opslagkosten. Dit is één van de redenen waarom wij onze producten tegen een lagere prijs kunnen aanbieden.


Het kan natuurlijk voorkomen dat een bestelling wat vertraging oploopt. Heb je 3 dagen na de verwachte leverdatum je bestelling nog niet ontvangen? Neem dan even contact met ons op.


Track & Trace

Vanaf het moment dat je pakketje is aangekomen bij het postorderbedrijf is de Track en Trace-informatie (de Track & Trace-code hebben we je gestuurd via de mail) beschikbaar via: https://www.17track.net/nl. Vink het vierkantje naast "Vertalen: Nederlands" aan om de informatie naar het Nederlands te vertalen.


De Track & Trace-informatie voor jouw bestelling kun je ook direct inzien door op de 17track.net-link in de door jou ontvangen e-mail te klikken.


Voor België kan ook de website van Bpost gebruikt worden: https://track.bpost.be/btr/web/#/home


Let op: het duurt een aantal dagen, nadat je bestelling verstuurd is, voordat de Track & Trace-informatie beschikbaar is.